Ярмарок вакансій з заробітною платою від 10200 до 12000 грн – запрошує Будинок праці

Опубліковано:
21 Січня, 2020

Тернополян та мешканців Тернопільщини запрошують на “Ярмарок вакансій”, який відбудеться 21 січня 2020 року в холі Будинку праці (м. Тернопіль, вул. Текстильна, 1-б). Початок о 10 годині. 

Працівників шукатиме Головне управління національної поліції в Тернопільській області, Департамент патрульної поліції управління патрульної поліції в Тернопільській області, Управління поліції охорони в Тернопільській області. На “Ярмарку вакансій поліції Тернопільщини” роботодавці пропонуватимуть роботу: дільничий офіцер поліції, оперуповноважений, поліцейський сектору швидкого реагування Патрульної служби поліції в районах Тернопільської області; поліцейський роти патрульної служби поліції особливого призначення «Тернопіль» ГУНП в Тернопільській області; поліцейський; поліцейський взводу охорони об’єктів та публічної безпеки.

Олена Рак, начальник відділу інформаційної роботи:  “Заробітна плата від 10200 до 12000 грн. Є соціальне забезпечення, можливості професійної підготовки за міжнародними стандартами, кар’єрного росту та ін.

Представники роботодавців проінформують учасників ярмарку про основні службові обов’язки та вимоги до працівників. На всі питання, стосовно цих вакнсій відповідатимуть у відділу організації ректрутингу та партнерства у сфері зайнятості Тернопільського ОЦЗ (тел. 22-02-01)”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вакансія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #робота, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: