Майже 8 млн грн залучив Чортків завдяки співпраці з різними фондами та програмами у 2019 році

Опубліковано:
20 Січня, 2020

Майже 8 млн. грн. залучив Чортків за допомогою співпраці з різними фондами та програмами за 2019 рік. Ці кошти надійшли до бюджету міськради. За словами працівників міської ради, найбільшою перемогою Чорткова минулого року було залучення 7 697 780 гривень з Державного фонду регіонального розвитку для реалізації проекту «Будівництво споруд для розвитку малого підприємництва в комплексі бізнес хабу по вул. О. Гончара». За ці кошти у Чорткові зводять нового критий ринок, куди перенесуть старий ринок міста.

Також німецьке товариство міжнародного співробітництва «GIZ» виділило 140 тис. грн на виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт ЗОШ №7, 30 800 грн – для проведення енергоаудитів дитячих садків №6 та №8, ще 75 тис. грн знадобилося, щоб виготовити проектно-кошторисну документацію на термомодернізацію ДНЗ №9

Крім того, за кошти з фонду «Meet and Code» в школах Чорткова провели пізнавальні уроки на тему «Технології проти змін клімату», після яких найкращі учні цих навчальних закладів відвідати Науковий центр у Тернополі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гроші, #інвестиції, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: