Тернопільський гурт візьме участь у національному відборі Євробачення 2020

Опубліковано:
20 Січня, 2020

Тернопільський гурт TVORCHI боротиметься за право представляти Україну на міжнародному конкурсі Євробачення 2020, який відбудеться  12 та 16 травня  у Роттердамі.

Сьогодні, Національна суспільна телерадіокомпанія України оголосив список учасників, які будуть боротися за право взяти участь в Євробачення 2020. Так, у списку конкурсантів є багато нових та й уже відомих виконавців. Зокрема, у цьогорічному національному відборі змагатимуться: гурт [О], KHAYAT, Assol, CLOUDLESS, GARNA, Katya Chilly, FO SHO, David Axelrod, Олександр Порядинский, TVORCHI, GIO, JERRY HEIL, KRUTЬ, Еліна Іващенко, GO-A та MOONZOO feat. F.M.F. Sure. Члени журі — Андрій Данилко, Тіна Кароль та Віталій Дроздов.

До слова, 8 та 15 лютого відбудуться півфінали Національного відбору Євробачення 2020.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #TVORCHI, #гурт «TVORCHI», #євробачення, #національний відбір, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Роттердам, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: