У медичному університеті прокоментували загибель іноземної студентки

Опубліковано:
20 Січня, 2020

Як повідомили у поліції, це студентка Тернопільського національного медичного університету. За попередніми висновками правоохоронців, вона вчинила самогубство, випивши отрути.

За словами студентів вишу, дівчина навчалася на шостому курсі, цього дня вона провалила третю і останню спробу скласти іспит. Це загрожувало її відрахуванням. Дівчина боялася сказати про це батькам і напилася отрути, залишивши передсмертну записку.

«Це великий біль для мене… Частина інформації не може бути оприлюднена з поваги до студентки, яка померла. Можу запевнити, що ніяких зловживань не було. Безпосередньо після іспиту, у день іспиту, у мене, як декана, не було можливості допомогти відповідно до законодавства. Неприємно, що такий трагічний момент використовують для наклепів і неправди», – зазначив декан факультету іноземних студентів ТНМУ Петро Сельський.

Учора студенти вишу влаштували протест. Вони наголошували, що 24-річна Бадмус померла через ТНМУ, а зокрема відсутність можливості багаторазового складання іспитів.

Софія Романська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #самогубство, #студентка, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: