Сніжана Єгорова їде до Тернополя презентувати нову книжку на майстер-класі «Чого хоче жінка»

Опубліковано:
20 Січня, 2020

30 січня тернополянок чекає яскрава подія – зустріч із відомою українською теле- і радіоведучою та акторкою Сніжаною Єгоровою. На майстер-класі «Чого хоче жінка» вона представить нову книжку “ВОНА. Чому швейцарський годинник завжди показує точний час”. Зустріч відбудеться у ресторані «Avalon Palace», початок о 17.30 год.

«Книжка написана для соціально активних, успішних, креативних і орієнтованих на сімейні цінності жінок, які розуміють, що саме вони – двигун прогресу і джерело розвитку і процвітання в суспільстві. Книга оформлена знаковими ілюстраціями і є закликом до розвитку і розуміння соціальної значущості жінок України. Кожна сторінка стала закликом до поліпшення якості життя суспільства в цілому і формування нових цінностей, які дадуть нашим дітям шанс пишатися власною країною», – розповідає Сніжана Єгорова.

Майстер-клас «Чого хоче жінка» організовує  регіональний керівник Всеукраїнської платформи «Жінки в бізнесі», голова ГО «Лебедівна»  Ольга Навроцька.

«На мою думку, тернопільським леді буде цікаво поспілкуватися зі Сніжаною Єгоровою та почерпнути її цінний професійний та життєвий досвід. Наша гостя – талановита акторка, теле- і радіоведуча з 25-річним досвідом роботи на телебаченні і в шоу-бізнесі, автор ідеї, режисер і саунд-продюсер мюзиклу “Океан ніжності і любові”, автор і продюсер телепроєкту GOROD S, лідер громадської організації, яка захищає права жінок і дітей України, ініціатор і активний учасник зміни законів у сфері сімейного права і протидії домашньому унасілію # ЧужіхДітейНеБуває, письменниця, ментор з ораторського мистецтва та практики публічних виступів, щаслива мати п’ятьох дітей. Як бачимо, Сніжана Єгорова – людина, яка успішно реалізовує себе у різних сферах і вдало це поєднує, тому, гадаю, кожна жінка почує для себе багато корисного і зможе запитати про те, що її цікавить. Чекаємо усіх охочих на теплу зустріч та щиру розмову», – каже Ольга Навроцька.

Вартість квитка – 450 грн., до неї входить ціна примірника книги (300 грн.). Більше про захід та як зареєструватися – можна дізнатися тут:

За словами Ольги Навроцької, частину коштів, зібраних на майстер-класі, передадуть для благодійного проєкту художниці Зоряни Олендер.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Єгорова, #книга, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: