Жорстокий випадок на Тернопільщині: побили та переїхали декілька разів автівкою чоловіка

Опубліковано:
18 Січня, 2020

Нещастя сталося в Шумському районі. Вночі група молодиків напали на місцевого жителя, побили його та п’ять разів переїхали машиною.

Про інцидент в групі «Кременець» розповів Міша Мусіюк, повідомляє «Ternopil24».

 

За словами хлопця, молодики зупинили автівку та почали погрожувати водію обрізом. Після цього вони витягнули чоловіка з машини та жорстоко побили. Однак, знущань їм здалося замало і вони переїхали потерпілого декілька разів та залишили його під автівкою. Нападники викрали документи, гроші і банківські карти та зникли в невідомому напрямі.

Наразі чоловік знаходиться в критичному стані у лікарні, в нього діагностували численні переломи. За словами Міши Мусіюка, батько одного з нападників працював поліцейським, тому він побоюється, що справу замнуть.

«Не дайте це забути. Прошу поширити допис. P.S Хай відповідають по закону а не відкуповуються через зв’язки», – зазначив Міша Мусіюк.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #травма
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: