Зупинилась вчасно: жителька Борщівського району заблокувала відправку товару шахраєві

18.01.2020 19:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Жінка ледь не потрапила в шахрайську пастку, але, прислухавшись до  своєї інтуїції, вчасно звернулась у поліцію. Жителька Борщівського району продавала через інтернет котел.

Із потенційним покупцем домовились, що чоловік перерахує 12 тисяч гривень на картку. Коли продавчиня отримала повідомлення про зарахування коштів – вирішила перевірити баланс на картці і він виявився нульовим. Жінка одразу зателефонувала в банк, але її там запевнили, що гроші можуть надійти протягом трьох днів. Попри це вона таки віддала котел таксистові, який мав відправити його поштою за вказаною адресою, але відчуття тривої не полишало жінку і вона зателефонувала в поліцію.

Інтуїція продавчиню не підвела – покупець виявився шахраєм і жодних коштів не перераховував. Фейкове повідомлення про надходження коштів він надіслав з приватного номера. Відправку товару вдалось вчасно заблокувати, - про це повідомив начальник Борщівського відділення поліції Андрій Свинарчук. 

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі