На Водохреща клуб «Нептун» запрошує тернополян і гостей (Програма)

Опубліковано:
18 Січня, 2020

Тернопільський клуб любителів загартування і зимового плавання «Нептун» 19 січня запрошує до свого басейна-моржатника у парку Топільче усіх тернополян, які шукають відкритої води, щоби зануритися в ополонку та отримати запас здоров’я на цілий рік!

Розказує очільник ГО «Тернопільський клуб любителів загартування і зимового плавання «Нептун»» Богдан Поломацканич: «З 9 години поряд з будиночком клуба “Нептун” звучатимуть колядки. З 11 години розпочнеться чин освячення води, який проведе Дмитро Лисак, отець церкви Воздвиження Чесного Хреста (Надставної церкви). З 11:30 – у купель традиційно першими зайдуть учасники клубу “Нептун” моржі на чолі з одним з найстарших любителів загартовування і усі бажаючі тернополяни та гості свята. Пригощатиме усіх після купелі своїми фірмовими напоями ТМ “Хортиця”, а клуб “Нептун” пригощатиме усіх бажаючих фірмовою гарячою юшкою. Ми чекаємо також усіх, хто підтримав наші проекти на «Громадський бюджет міста». Також наш клуб “Нептун” долучається до благодійної акції “Казковий автомобіль” – ми готуємо для вас смачний плов, сало та ароматний глінтвейн – ціна – вільна, частина грошей піде на благодійність – допомогти придбати спеціальний автомобіль для дітей з вадами опорно-рухового апарату. Усіх, хто купить аудіо диск з записами казок “Казковий автомобіль” (вартість 100 грн), ми пригощатимемо юшкою, смачним пловом, салом та ароматним глінтвейном у подарунок.

Чекаємо! ГО “”Клуб любителів зимового плавання “Нептун”” – 34 роки з вами – тернополяни!» 

Цікаво, що вперше плов для учасників свята варитиме уродженець міста Самарканд Акбар Ісмаїлов. Тернополяни матимуть можливість посмакувати справжню узбецьку страву, зварену за традиційним рецептом.  

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #морж, #нептун, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: