Виставка картин Наталі Басараб - на полотні жіноча таємна краса - та, що підкорює і надихає

17.01.2020 20:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

У Тернополі вперше відкрилась виставка еротичних картин відомої тернопільської художниці Наталії Басараб. Розпочалась подія із зустрічі з мисткинею. Виставка налічує до двох десятків картин. Більшість полотен гості побачили вперше. Виставка картин триватиме два місяці. Опис події звучить так: "Такої Наталі Басараб ви ще не бачили і не знаєте. Відверта, глибока, відкрита душею й тілом... Краса, яку може помітити тільки справжня мисткиня, цілована Всевишнім. Уперше на суд поціновувачів мистецтва тернопільська художниця представляє роботи, створені не пензлем, а серцем... Тільки натура без прикрас!Так на полотні звучить справжня жіноча краса! Та, що підкорює, надихає, дарує насолоду, возвеличує та кидає в безодню..."

Наталія Турчин, координатор виставки: "Ми відкриваємо для себе невідому сторінку відомої художниці, гості виставки спробували не тільки очима мистецтво, але і посмакували напоями для душі - натуральним імбірним чаєм. Окрім того Наталя Басараб і гості, які прийшли на відкриття виставки, пройшли майстер-клас з пікапу - мистецтву зваблення. Майстер-клас відбувся вперше в Тернополі. Було цікаво."

Володимир Харкавий, власник закладу придбав для себе дві картини художниці. 

Картини можна побачити у гаcтропаб NATURA, що на вул. Шептицького, 11.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Михайло Урбанський, Микола Шот


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі