Винуватець ДТП біля Великого Глибочка перебуває у міжнародному розшуку

16.01.2020 22:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Розшукуваний – житель Тернопільського району Будій Арсен Юрійович 1996 року народження. Чоловік  11 грудня на автодорозі в обхід Тернополя за кермом Dacia Logan виїхав на смугу зустрічного руху та врізався в рейсовий автобус.

Як наслідок – одна жінка загинула, а семеро потрапили до лікарні з травмами. Згодом слідчі перекваліфікували вдкрите провадження на статтю 286 частина 3 – порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили загибель кількох осіб. Причиною стала смерть ще однієї пасажирки автобуса. Потерпіла вилетіла з пасажирського транспорту і потрапила до лікарні із травмами хребта. Проте згодом померла.

Водія іномарки госпіталізували до реанімаційного відділення. Медики заявили, що чоловік у важкому стані і надали довідку. А згодом пацієнт у супроводі родичів на інвалідному візку покинув приміщення лікарні. Як з’ясували оперативники, втікач перетнув кордон Польщі. Ймовірно, що зараз чоловік перебуває в Італії, оскільки має документи на проживання там.

За результатами експертизи, водій Dacia Logan перед тим, як сісти за кермо, вживав спиртне. У його крові виявили 2,5 проміле алкоголю. Арсену Будію обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, терміном на 60 діб. Зараз триває підготовка документів в Інтерпол для проведення екстрадиції.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі