У Тернополі відбудеться п’ятий міжнародний турнір «Кубок сонця»

Опубліковано:
15 Січня, 2020

У Тернополі, 16 січня, на 2-х спортивних майданчиках загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 26 та № 27 відбудеться грандіозний міжнародний турнір «Кубок сонця – 5». Ювілейні футбольні змагання проведуть на честь пам’яті відомого тернопільського спортсмена Андрія Пушкаря.

Як зазначають організатори матчу, Участь у змаганнях візьмуть близько тридцяти команд. Жеребкування розпочнеться о 17 годині в приміщенні школи № 26. За регламентом матч триватиме 15 хвилин. Також, уже традиційно на міжнародному турнірі «Кубок Сонця» будуть використовувати «зелену картку», яка має на меті не карати, а заохочувати футболістів у разі, якщо вони роблять гідні вчинки на полі, а саме: визнання порушення, навіть, якщо арбітр не помітив його; прояви людяності та поваги відносно суперника тощо.

На міжнародний турнір «Кубок Сонця – 5» завітають чимало гостів. Зокрема, серед запрошених госте є чимало відомих тернополян, а саме : дружина відомого спортсмена Світлана Пушкар, голова Федерації футболу Тернопільської області Тарас Юрик, відома у Тернополі підприємниця, громадська діячка, меценатка, очільниця місцевий осередок ВГО «Асоціації жінок України «Дія» Ольга Шахін та інші.

Уже традиційно в перервах між матчами будуть розігруватися багато призів, зокрема від постійно спонсора Тернопільської пивоварні «Опілля».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #"Вставай сонце", #андрій підлужний, #андрій пушкар, #Кубок Сонця, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ольга шахін, #тернопіль, #тернопільські новини, #футбол, #футбольні змагання
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: