«Зимові забави» : для маленьких тернополян підготували спортивно-розважальний захід

Опубліковано:
15 Січня, 2020

У різних мікрорайонах Тернополя відбудеться спортивно-розважальний захід «Зимові забави» для дітей молодшого та середнього шкільного віку. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Для маленьких тернополян фахівці Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення підготували різноманітні розваги та рухливі ігри, танцювальні розминки та естафети з елементами зимових видів спорту. Також, для найактивніших учасників спортивно-розважального заходу підготували особливі подарунки.

Зокрема, «Зимові забави» відбудуться у таких мікрорайонах: 15 січня — на бульварі Данила Галицького; 17 січня — бульвар Д. Вишневецького; 22 січня – вул. Протасевича, 10; 28 січня – вул. Романа Купчинського, 1

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #діти, #ігри, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #Тернопільський міський центр фізичного здоров’я, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: