Тернопільським науковцям вручили державні премії

Опубліковано:
14 Січня, 2020

За визначні внески в галузі науки та техніки тернопільським науковцям присвоїли Державні премії України. Вручення нагород відбулося згідно з Указом Президента України Володимира Зеленського, який він підписав 13 січня.

Так, премію за роботу «Новітні методи математичного моделювання складних процесів та систем на основі високопродуктивних обчислень», в складі колективу авторів, присуджено Петрику Михайлу Романовичу – докторові фізико-математичних наук, завідувачеві кафедри Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Також премію отримав Стухляк Петро Данилович – доктор технічних наук, професор Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, один з авторів роботи «Створення полімерних матеріалів та конструкцій з них під дією фізичних полів».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Державні премії України, #науковці, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #НТУ, #Петрик Михайло, #премії, #Стухляк Петро, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: