«Замість зрізаних дерев висадять нові»: у Тернополі проведуть роботи із санітарні обрізки дерев

14.01.2020 14:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

«Замість зрізаних дерев висадять нові»: у Тернополі проведуть роботи із санітарні обрізки дерев

У Тернополі, в різних мікрорайонах міста, проведуть роботи із санітарні обрізки та видалення аварійних і сухостійних дерев. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Такі дію проводять з метою запобігання аварійних ситуацій. Так, сухостійні, всихаючі та аварійні дерева, у яких спостерігається стовбурна гниль або ж підірвана коренева система будуть підлягати видаленню. Уже весно, замість зрізаних дерев, висадять молоді саджанці, зокрема катальпи та інші види декоративних дерев.

Зазначимо, що планова обрізка дерев або ж видалення аварійних, сухостійних дерев здійснюється лише після проведення відповідної перевірки та згідно із Порядком видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах, затвердженим Кабінетом Міністрів України, Правилами утримання зелених насаджень у населених пунктах України, затвердженими наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України і Законом України «Про благоустрій населених пунктів».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі