Тернопіль: в артилерійській військовій частині розпочався новий навчальний рік

Опубліковано:
13 Січня, 2020

В артилерійській військовій частині А3215, 13 січня, відбулися урочистості з нагоди початку нового навчального року. Дійство розпочалося з  шикування військовослужбовців та подяки за якісне виконання службових обов’язків як в пункті постійної дислокації, на полігонах, так в зоні проведення операції Об’єднаних сил.

Як зазначає командир військової частини А3215 підполковник Роман Дудченко, не зважаючи важкий і напруженим минулий рік військовослужбовці та працівники Збройних Сил України досягли у своїй роботі значних результатів. Тому, він надіється, що цьогорічний навчальний рік стане ще більш насиченим.

«Не зважаючи на те, що ми наполегливо працювали у минулому році, я переконаний, що новий навчальний рік стане для нас ще більш насиченим, як у заходах бойової підготовки, так і в загальновійськових дисциплінах під час повсякденної служби», — додає підполковник Роман Дудченко.

null

 Фото з facebook

До слова, опісля благословення військовослужбовців священнослужителем Тернопільської єпархії Православної Церкви України ігумене Іоаном Кусенем, представники командування вищого штабу і Тернопільських артилеристів визначили комплекс заходів на 2020 рік згідно з планом бойової підготовки та відновлення боєздатності військової частини.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #44 артилерійська бригада, #артилерійськіа військова частина, #артилерія, #військові, #навчання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: