Тернополянин став експертом Українського культурного фонду

Опубліковано:
12 Січня, 2020

Мешканець Тернополя, співзасновник та організатор міжнародного фестивалю «Файне місто», керівник ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» та консультант ТРВ «Асоціація міст України» Максим Черкашин був обраний одним із експертів Українського культурного фонду.

Максим Черкашин працюватиме у програмі «Культура для змін» в секторі «Культурні та креативні індустрії».

Український культурний фонд  створений у 2017 році – це інституція, покликана створити нову модель надання на конкурсних засадах державної промоції та багатовекторної підтримки ініціатив у сфері культури та креативних індустрій, в якій працюють професіонали, інституції та спільноти України.

Завдяки роботі фонду, в Україні буде проведено сотні фестивалів та культурних подій, а митці зможуть реалізувати власні проекти та отримати підтримку на організацію власних заходів. У фонді також реалізовують проекти  щодо популяризації української культури у міжнародному мистецькому просторі.

null

До слова, Український культурний фонд завершив конкурс з добору експертів, який було проведено з метою забезпечення прозорого та ефективного відбору проектів, реалізація яких здійснюватиметься за підтримки Українського культурного фонду у 2020 році.

За новою редакцією Положення про експертні ради Українського культурного фонду, експертні ради УКФ формуються для кожної із конкурсних програм, вони охоплюють ті сектори культури, для яких відкрито ту чи іншу програму.

З реєстром експертів експертних рад, які здійснюватимуть оцінювання проектних заявок у 2020 році, можна ознайомитись за посиланням тут.

Нагадаємо, що у 2019 році в Тернополі за підтримки Українського культурного фонду в місті вдалося реалізувати унікальний проект – «Менеджмент24/7», в рамках якого було підготовлено 250 менеджерів у галузі культури з усієї України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фонд, #черкашин
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: