Тернополян запрошують на Свято зимового обрядового фольклору

Опубліковано:
11 Січня, 2020

У Тернополі на Театральному майдані, 12 січня, відбудеться Свято зимового обрядового фольклору «Нова радість стала». Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

У програмі зимового свята передбачено проведення параду вертепів, новорічно – різдвяний концерт та нагородження переможців міських конкурсів «Феєрія новорічного міста» і «Різдвяне диво».

Зазначимо, що міський конкурс на найкраще оформлення ялинки, подвір’я та вітрини у новорічно-різдвяному стилі «Феєрія новорічного міста» тривав у Тернополі з 1 грудня 2019 року. Переможців обирала спеціальна комісія у таких категоріях: «Зелена Модниця» – найкраще оформлення ялинки; «Настрій дарований серцем» – найкраще святкове оформлення подвір’я, зовнішнього вигляду оселі; «Карнавал прикрас» – найкраще новорічно-різдвяне оформлення вітрини.

Конкурс на найкращий макет Різдвяної шопки «Різдвяне диво» також розпочався 1 грудня 2019. До участі у конкурсі приймалися виготовлені власноруч роботи у змістовній відповідності до автентичних зразків різдвяних шопок. Згодом, усі макети будуть представлені на виставці в Українському Дому, а автори-переможці отримають грамоти та грошові винагороди.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #верткп, #конкурси, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #різдвяні свята, #тернопіль, #тернопільські новини, #шопка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: