До правоохоронців звернулась 20-річна жителька села Дмухівці Козівського району. Дівчина поскаржилась на свого батька – справжнього домашнього тирана.

За її словами, виною всьому – випивка. Саме спиртне, яким зловживає чоловік, доводить його до стану агресії. 52-річний селинин напідпитку вчиняє дебоші в будинку, де проживає разом з донькою. Під час сварки він неодноразово застосовував силу та виганяв її з дому. 

Дії чоловіка кваліфікували за статтею 126-1 Кримінального кодексу України (умисне систематичне вчинення фізичного, психологічного насильства щодо подружжя чи колишнього подружжя або іншої особи, з якою винний перебуває у сімейних або близьких відносинах, що призводить до фізичних або психологічних страждань або погіршення якості життя потерпілої особи).

Тричі викликала поліцейських і жителька села Залужжя Збаразького району. Жінка розповіла. Що 31-річний її співмешканець систематично знущається над нею. Четвертий факт домашнього насильства зареєстрували 9 січня. Проти дебошира розпочато кримінальне провадження. Йому загрожує покарання у вигляді громадських робіт на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до двох років.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #насилля, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #родина, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: