У Тернополі затвердили детальний план нового парку

Опубліковано:
10 Січня, 2020

У Тернополі затвердили містобудівну документацію для будівництва нового парку на вул. Київська – вул. Генерала Тарнавського. Таке рішення прийняли на черговому засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради.

Згідно з рішенням, Верховний Суд України, який скасував усі заборони у цій справі, у Тернополі можуть облаштувати парк. Так, спершу необхідно було затвердити «Детальний план території, обмеженої вул. Генерала М. Тарнавського, вул. Київська, вул. М. Липницького, вул. Володимира Великого (мікрорайон №14) в м. Тернополі». Згодом, після підготовки усієї документації розпочнуться підготовчі роботи з облаштування парку

До слова, нова паркова зона площею 10,5 га буде розміщена на вул. Київська – вул. Генерала М. Тарнавського, і, відповідно до проєкту, територія парку буде максимально озеленена декоративними деревами і кущами, а також квітковими композиціями.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Верховний Суд України, #документи, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #парк, #план, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: