Тернопіль: для дітей військовослужбовців передали подарунки з української Діаспори світу

Опубліковано:
10 Січня, 2020

Дітям тернопільських військовослужбовців, які брали участь в АТО/ООС, передали подарунки їхні ровесники з української Діаспори світу. Вручення пакунків відбудеться 11 січня в приміщенні УД «Перемога». Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Таке дійство відбувається уже в шосте, в рамках одного з етапів акції «Теплом зігріємо серця», яку проводить одна з найбільших українських молодіжних організацій світу «Спілка Української Молоді». Так, юні українці – члени сумівських осередків США, Канади, Великої Британії, Німеччини, Австралії впродовж року збирали кошти, організовуючи різноманітні благодійні та мистецькі заходи, щоб пожертвувати зібране на закупівлю подарунків для своїх ровесників в Україні. Усі подарунки обирали відповідно до потреб кожної дитини.

До слова, за шість років проведення акції дітям українських бійців передано понад 12,5 тисяч пакунків з подарунками.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #АТОвці, #військовослужбовці, #Діаспори світу, #діти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ООС, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: