«Історія, яка вразила до глибини душі»: тернополянин написав пісню про життя двох сестер (Відео)

09.01.2020 17:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

Відома виконавиця TANYA DOLYA презентувала «Різдвяну пісню», автором якої став тернополянин Андрій Костюк. Відео пісні уже набрало чимало переглядів та схвальних відгуків людей.

Як зазначає автор пісня Андрій Костюк, в основі композиціє взята реальна історія. Текст розповідає про трагічну історію двох сестричок, які в ранньому дитинстві втратили один за одним своїх батьків. батьків. Часто такі історії мають продовження у будинках-інтернатах, але у цьому випадку, діти, віком 1 та 3 рочки залишились жити із бабусею. Здавалася звичайна сумна історія, яких сотні, але автора пісні вона сильно вразила.

Саму ж пісню про життя двох дівчат сиріт Андрій Костюк написав три роки тому.

«Слова самі лягли на папері. Весь цей період вона просто чекала свого часу, щоб зустрітись з гарною мелодією та ніжними голосами її виконавиць. Але ж ви розумієте — це пісня про Різдво. Тому, вона була просто приречена на Різдвяне чудо. І нарешті, чудо відбулось!», — додає Андрій Костюк.

Зазначимо, що Андрій Костюк є одним із координаторів рекордної коляди в ТРЦ «Подоляни» два роки тому. А на День Незалежності, 24 серпня 2018 року, він став ініціатором масового виконання синхронної молитви «Боже великий єдиний», яке об’єднало українців у різних країнах світу. Тернополяни також долучилися до цього синхронного виконання.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі