Тернопільщина: розпочали боротьбу з нелегальним обігом пального

Опубліковано:
9 Січня, 2020

У Тернопільській облдержадміністрації, 8 січня, розглянули основний план дій боротьби з нелегальним обігом пального та незаконним вирубуванням лісів області.

Так, в області щоденно проводитимуть моніторинг нелегальної торгівлі пальним і систематично здійснюються перевірки уже виявлених об’єктів. Такі дії допоможуть залучити більше коштів до державного бюджету через сплачування податків.

Також, правоохоронці разом з працівниками лісового господарства проводять спільні рейди з протидії розкрадання лісу. Перевіряють і транспортні засоби, які перевозять деревину, а надалі планують впровадити електронний облік, який дасть змогу оптимізувати виробничу діяльність держлісгоспів області, підвищити якість обліку лісопродукції та скоротити час оформлення документації.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бюджет, #ліс, #нелегальні перевезення, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пальне, #податки, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: