День жалоби: у Тернополі скасовані усі розважально-концертні заходи

Опубліковано:
9 Січня, 2020

Через авіакатастрофу пасажирського літака авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» в Тегерані (Іран), 9 січня в Україні оголосили днем жалоби. З метою вшанування пам’яті загиблих приспустили державні прапори України на будинках і спорудах органів державної влади, місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій.

Так, у цей день у Тернополі скасовуються усі розважально-концертні заходи. Також, внесені відповідні зміни до програм теле- та радіопередач.

Нагадаємо, що на борту літака рейсу PS 752 авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України», що впав біля аеропорту Тегерана, перебувало 11 громадян України (2 пасажири та 9 членів екіпажу), 63 – Канади, 82 – Ірану, 3 – Німеччини, 10 – Швеції, 4 – Афганістану, 3 – Великої Британії.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #авіакатастрофа, #день жалоби, #іран, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Тегеран, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

Найбільше читають: