Чортківські рятувальники гідно відповіли на челендж своїх колег з США (Відео)

Опубліковано:
9 Січня, 2020

У найпопулярнішій світовій соцмережі Facebook чортківські рятувальники шостої державної пожежно-рятувальної частини управління Державної Служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області днями розмістили відповідь своїм іноземним колегам зі США.

На відео рятувальник Ігор Сетний вправно проліз крізь щаблі драбини 25 х 30 см, а потім накинув на себе вогнегасник та одягнув рятувальний шолом.

Даний челендж започаткували кілька років тому американські рятувальники, що передбачають різні вправи з так званою штурмовою драбиною. Однією з найскладніший є – пролізти крізь її вузьке віконце. В Україні торік у жовтні вперше її виконали харківські рятувальники, які передали естафету іншим обласним управлінням. ДПРЧ-6 міста Чортків отримало естафету від своїх колег з Гусятина, передавши далі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пожежник, #тернопіль, #тернопільські новини, #челендж
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: