Тернопільщина: збирають кошти на лікування дітей, які постраждали під час вибуху

Опубліковано:
8 Січня, 2020

Збирають кошти на лікування дітей, які постраждали під час вибуху у селі Угринів. Наразі, троє неповнолітніх, віком від 12 до 17 років, з опіками 1-2 ступеня, знаходяться у відділенні інтенсивної терапії, а ще 5 — у хірургічному відділені.

Як повідомляє  МихайлоСиваківський, на лікування дітей, спільно з допомогою благодійників, зібрали уже чималу суму, але цих кошті все одно не хватає.

Читайте також

«Позбавлення волі до восьми років»: на Тернопільщині розшукують винуватців вибуху у сільському клубі

«Зібрано 16885 гривень безпосередньо на карточку, та 2000 гривень на рахунок фонду. На ліки витрачено 18315 грн, 2000 грн додатково буде переведено на комунальну аптеку для закриття поточних потреб», — йдеться у дописі.

.

Зазначимо, що у селі Угринів, 3 січня, у клубі пролунав вибух. У той момент, в приміщенні находилися діти, які репетирували виступ різдвяного вертепу. За попередньою версією рятувальників, вибух статися через витік газу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вибух, #витік газу, #діти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підгайці, #село Угринів, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: