Тернопільщина: у Зарваниці відбувся з’їзд «Ордену Хрестоносців»

Опубліковано:
6 Січня, 2020

У Маріїнському духовному центрі «Зарваниця» відбувся зимовий з’їзд членів «Ордену Хрестоносців» імені Митрополита Андрея Шептицького, який утворюють п’ятий курінь Уладу Старших Пластунів і двадцятий курінь Уладу Пластунів Сеньйорів. Про це повідомляє прес-служба Марійського духовного центру.

Головна мета з’їзду, яку перед собою ставили учасники зустрічі, — це знайти шляхи впровадження та збереження християнських цінностей у вихованні юних членів скаутського руху в Україні. Опісля обговорення актуальних питань, щодо розвитку «Пласту», учасники зустрічі взяли участь в суботній літургії.

До слова, «Орден Хрестоносців» – організаційна одиниця «Пласту» – Національної скаутської організації України. Орден був заснований шістнадцятьма пластунами у березні 1946 року, у місті Траунштайн в Баварії, Німеччина. На сьогодні в курені нараховується близько 60 членів, більшість з яких зосереджена в США та Україні. Серед членів Ордену є багато відомих громадських та культурних діячів, військових, політиків, науковців, економістів та ін.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Андрій Шептицький, #зарваниця, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Орден Хрестоносців, #пласт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: