Волонтери Теребовлянщини провели благодійну акцію на користь військовослужбовцям 44-ї окремої артилерійської бригади

Опубліковано:
6 Січня, 2020

5 грудня 2020 року волонтери із с. Струсів Теребовлянського району спільно з волонтерами ГО «Теребовлянська вежа» благодійно доставили страви на Свят вечір, виготовлені добрими людьми, воякам 44-ї окремої артилерійської бригади у Теребовлі та Тернополі.

Спершу волонтери з Теребовлі завітали до Струсівської санаторної школи-інтернат, де взяли біля 3000 пирогів із картоплею, виготовлених місцевими волонтерами, та солодощі із с. Заздрість Теребовлянського району від агрофірми «Дружба». В самому Струсові воякам передали ще пирогів до 1000 штук садок-ясла, а від ресторану «Струс» – 10 десятилітрових відер куті, від селищної ради дуже смачні перекладені торти. До речі, вище згадані установи та їх працівники, постійно допомагають воїнам-землякам ЗСУ протягом всієї війни з москалями.

Окрему передачу волонтери організували родині загиблого вояка Миколи Руснака з с. Верхівці Гусятинського району, в якого залишились неповнолітні діти та дружина Людмила, в якої батько інвалід І групи. Це особисто здійснив волонтер ГО «Теребовлянська вежа» Андрій Подольський із с. Бернадівка, що поряд с. Струсів(про нього читач можливо вже читав, як про організатора виготовлення тушонок для вояків ЗСУ).

Теребовлянський підрозділ 44 бригади зустрів волонтерів з великою радістю. Офіцер, який приймав гостей, щиро подякував від імені всього складу військовослужбовців та поздоровив волонтерів із наступаючими Різдвяними святами. А солдати, потираючи руки від задоволення приємного вантажу, говорили, що покоштують на Свят-вечір стравами домашнього виготовлення і також безмежно дякували волонтерам.

Тернопільські вояки не менш тепло зустріли теребовлянських волонтерів, дякували, а ще згадували минуле, адже серед волонтерів були демобілізовані солдати із їхньої бригади. Так що зустріч починалася та закінчувалася обопільними обіймами та масою привітних слів, а також словами «Христос рождається!» – «Славімо Його!» і безумовно – «Слава Україні!» та «Героям слава!»

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Віктор Аверкієв, фото автора

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #благодійність, #військовий, #волонтер, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: