Тернополян просять долучатися до масової коляди

05.01.2020 17:13   Джерело: Голос
Опубліковано : Новини Тернопілля

Флешмоб “Казкова коляда в “Подолянах” відбудеться у середу, 8 січня, у центральному холі ТРЦ “Подоляни” біля ялинки. Початок — о 18.00. Учасників просять одягнути вишиванки.

Дійство матиме доброчинну спрямованість, повідомляє співорганізатор флешмобу Олег Нитка.

“Це буде спільна коляда з дітками з інвалідністю, учнями Тернопільського обласного навчально-реабілітаційного центру, в підтримку благодійної акції “Казковий автомобіль”.

Благодійна акція “Казковий автомобіль” має на меті допомогти реалізувати аудіодиски з казками, які записані дітками з інвалідністю, а за зібрані кошти придбати спеціально обладнаний автомобіль для Тернопільського обласного навчально-реабілітаційного центру”, — інформує Олег Нитка.

Учасники будуть колядувати: “Добрий вечір тобі”, “Нова радість стала”, «Небо і земля нині торжествують» + ну дуууууже гарні колядки від Учнів Тернопільського обласного навчально-реабілітаційного центру.

Олег Нитка вдячний за організацію заходу Тетяні Чубак і Андрію Костюку.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Голос  

Коментарі