Житель Бучача Дмитро Плаксій у переддень Нового Року виклав у соцмережі фото однієї з міських доріг, а просто «вражає» у негативному значенні цього слова. Мова йде саме про шлях між будинками на вулиці святого Миколая. Проїжджа частина повністю вкрита льодом, і, очевидно, комунальники не поспішали розчистити її перед святом, або ж хоча б посипати необхідною сумішшю. Дорога залишалася у такому жахливому стані, що на ній не лише люди могли травмуватися, а й могло статися ДТП.

«У Бучачі відкрили каток????
Та ні,це вулиця св.Миколая», – пише Дмитро Плаксій.

Gроблема із розчисткою доріг та тротуарів у Бучачі – не лише на вулиці святого Миколая, про це зазначають люди у коментарях під цим постом і жартують над безвідповідальністю міської влади та комунальників: «Ви ще не бачили вулиці Млинарської», «І тротуару по Підгаєцькій!15 разів чуть не впала то зате певно з 50 разів згадала не добрим словом наше керівництво», «На жаль, в Бучачі багато таких вулиць і тротуарів. Треба, щоб з неба падав ще і пісок поверх льоду»…

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бучач, #дорога, #лід, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: