Команда «V.I.P. Тернопіль» показала як «з вертепом ходила» у Новорічні свята

Опубліковано:
4 Січня, 2020

Команда «V.I.P. Тернопіль» показала як «з вертепом ходила» у Новорічні свята. На сторінці «V.I.P. Тернопіль» у Facebook гумористи виклали фото, на якому вони одягнені у вертепівські костюми, щоправда, дещо осучаснені, а то й зовсім змінені. Так, замість Різдвяної зірки у них – фото Ірини Федишин. Найпікантніша роль – злої сили – дісталася Тетяні Песик, дівчина з червоними ріжками на голові, у чорній сукні та червоній накидці виглядала дуже красиво і звабливо. Ну а «найсвятішу» роль віддали, звичайно ж, наймилішому і найдобрішому простяку у колективі – Володьці! Він із крилами на спині та з «пухнасто-білою» аурою над головою чудово позує на фото, та все ж у своєму незмінному костюмі сільського парубка із кашкетом на голові.

Під фотографією у Facebook гумористи пишуть: «Впустили б такий вертеп до себе поколядувати?», – на що люди їм відповідають, що залюбки зустріли такий вертеп у своїх домівках, бо дуже люблять цю веселу і запальну команду.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #V.I.P. Тернопіль, #вертеп, #коляда, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: