Побиті стелажі, розкидана по підлозі риба – такий безлад застали поліцейські, приїхавши на виклик у село Швейків. Суперечка, що переросла у бійку, тривала 2 дні. Спершу до поліції звернувся власник крамниці і повідомив, що до магазину увірвався місцевий житель, учасник АТО, побив стелажі і продавця. Своє невдоволення пояснив тим, що у магазині торгують алкоголем.

Наступного дня заяву у поліцію написав 58-річний учасник АТО, повідомивши, що його побив односельчанин, завдавши близько 30-ти ударів молотком. Така реакція, за його словами, була спровокована його зауваженням про те, що у крамниці продають алкоголь. Проте власник магазину написав зустрічну скаргу, розповівши, що чоловік у військовій формі у магазині кидався відром із рибою, а після цього замахнувся в нього лопатою. Господар, захищаючись, порізав долоню. Після цього атошник втік з лопатою, але нібито послизнувся на вулиці і впав, вдарившись головою об бордюр.

Хто правий, а хто винний – встановить поліція. Учасник АТО перебуває у лікарні зі струсом головного мозку, рвано-забійною раною лобної та потиличної ділянок голови. Як встановили слідчі, всі документи на роботу магазину та ліцензії податкової на торгівлю алкоголем, у власника магазину є.  

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #ветеран, #магазин, #монастириська, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #продавець, #риба, #село, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: