Тернопіль: ветерану АТО вручили сертифікат на квартиру

Опубліковано:
4 Січня, 2020

У Тернополі, 2 січня, ветерану АТО Дмитру Терешкуну вручили сертифікат на придбання житла. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація

Завдяки участі у програмі підтримки, ветерану АТО компенсували витрати на придбання квартири. Загалом, у 2019 році виплатили компенсацію за 6 житлових приміщень сім’ям осіб з інвалідністю внаслідок війни АТО/ООС І-ІІ групи, учасникам бойових дій АТО/ООС з числа внутрішньо переміщених осіб та членам сімей загиблих учасників бойових дій АТО/ООС на загальну суму 6,1 млн гривень.

Зазначимо, Дмитро Терешкун брав участь в антитерористичній операції. У 2016 році Указом Президента України його нагороджено відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції». У жовтні 2019 спілкою учасників АТО нагороджений орденом «Честь і слава».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #АТОвці, #житло, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ООС, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: