В Італії з’ясовують обставини смерті заробітчанки з Тернопільщини

Опубліковано:
4 Січня, 2020

В Італії з’ясовують обставини смерті заробітчанки з Тернопільщини. Відомо, що жінка родом з Чорткова, звати її Анна Артим. Про смерть заробітчанки в мережі Facebook написала Оксана Кулик:

«Артим Анна, з Чорткова, Тернопiльськоi обл, працювала в Napoli, зона Марджелiна… Для тих хто хоче попрощатися.. Hospedale Santa Maria di Loretto Nuovo… Артим Анна.. Свiтла пам, ять..

І знову втрата. І знову біль.І серце обливається пекучими сльозами…Молитва лине в небеса “За упокій…”Осиротілими від смутку голосами…    Згадайте… I прочитайте молитву, хто знайомий…Хай земля тобi буде пухом подруго   .. Свiтла.. I вiчна пам, ять.. Ти назавжди залишиcя в нашiй пам, ятi…»,- пише Оксана Кулик.  

Також відомо, що обставини і причини смерті уродженки Тернопільщини з’ясовують правоохоронці.

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #заробітчанка, #італія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #померла, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: