У сільському клубі в пожежі горіли школярі, які репетирували виступ вертепу

Опубліковано:
3 Січня, 2020

Як повідомили у нацполіції Тернопільщини, 3 січня близько 18.30 на лінію 102 надійшло повідомлення, що в Угринові Підгаєцького району у клубі сталася пожежа і було чути вибух. Правоохоронці одразу виїхали до сільського клубу, туди приїхали і пожежники. Як виявилось, територія, яку охопив вогонь, була не значною і полум’я вдалося швидко загасити.

Діти у клубі репетирували інсценізацію вертепу, коли там стався вибух. Із опіками 1-2 ступенів школярів доставили до реанімаційного 

відділення Підгаєцької районної лікарні, а щоб надати подальшу медичну допомогу – їх планують перевезти до Тернопільської обласної дитячої клінічної лікарні, – повідомляють в управлінні нацполіції.

За словами місцевого жителя, який у той час проходив неподалік (чоловік не назвався), – він чув сильний вибух, а як уже потім він побачив, – від сили вибуху у приміщенні клубу вирвало частину даху і кинуло на землю.

За попередньою версією рятувальників, які гасили полум’я, вибух міг спричинити витік газу. Напередодні газовики проводили газ до сільради, яка розташована неподалік клубу. Наразі поліцейські встановлюють обставини події. 

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вибух, #горіли, #діти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підгайці, #тернопіль, #тернопільські новини, #угринів
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: