«Протест щодо продажу алкоголю»: на Тернопільщині чоловік розтрощив магазин

03.01.2020 15:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

У селі Швейків Монастириського району, 1 січня, місцевий мешканець увірвався у торговий заклад, побив стелажі та наніс тілесні ушкодження продавцю закладу. Протистояння чоловіка з власником магазину продовжилось на наступний день та закінчилося тілесними ушкодженнями. Про це повідомляє ГУНП.

П'ятдесяти восьмирічний учасник проведення антитерористичної операції протестував, що в магазині продають алкоголь. На третій день після сварки чоловік звернувся до лікарні з важкими тілесними ранами. Як заявляє чоловік його побив односельчанин, нанісши близько тридцяти ударів молотком. Проте, власник магазину мав свою версію подій. За його словами, військовий зайшов до крамниці та почав кидати в нього відро з рибою, а після чого схопив лопату без ручки та замахнувся для удару. Власник крамниці захищаючись отримав поріз долоні. Згодом, військовий почав тікати з лопатою, але послизнувся на вулиці та впав, вдарившись головою в бордюр.

Чоловіка госпіталізували до Монастириської лікарні, де констатували у нього струс головного мозку, рвано-забійну рану лобної та потиличної ділянки голови.

Наразі, яка із версій відповідає дійсності встановлюватиме слідство..


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі