Для квартирних крадіїв зимові свята – ідеальна пора

03.01.2020 07:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Новий рік, Різдво злодії люблять через те, що люди часто їдуть у гості чи в подорожі, залишаючи свої дормівки без нагляду. Особливо ризикують ті, хто живуть на першому чи верхньому поверхах, а також ті, в кого ненадійні двері чи замки.

Домушники ретельно первіряють поштові скриньки. Якщо вони заповнені – це означає, що господарів нема вдома. Тож перед далекою поїздкою поліцейські радять попросити сусідів забирати газети та кореспонденцію. Добре, якщо на вікнах встановлені металеві решітки. Кватирки, вікна, балконні двері на час від'їзду повинні бути закриті. Про далекі поїздки не варто анонсувати у соцмережах.

Поліцейські просять не ховати ключі від дверей в якісь схованки, навіть якщо виходите ненадовго. Під килимок, за дверні рами, у квіткові горщики та ящики з лічильниками злодій обов’язково загляне. Цінності радять ховати не в одній, а вкількох схованках, не трмати великих сум грошей в одному місці.

Найкращий спосіб уберегтись від злодіїв – звернутись до спеціалізованих охоронних компаній, - кажуть у поліції.

Анастасія Квітковська  

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі