Тернопільські лікарі розповіли якої дієти варто дотримуватися після «смачних» свят

02.01.2020 09:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Лікарі Тернопільського обласного лабораторного центру МОЗ України розповідають, що після надмірного споживання жирної та смаженої їжі, що є частим явищем під час Новорічних та Різдвяних свят – потрібно налагодити роботу шлунка.

Найкраще це зробити за допомогою фруктів та овочів. Дуже добре у таких випадках їсти салати з огірків, капусти, ріпи та редиски, головне – нічим їх не заправляти. Капустяний салат рекомендують їсти два рази у день, а саме, на обід – можна з крупами - гречкою, макаронами, чи перловою кашею, а на вечерю - з рибою, м’ясом птиці або пісною яловичиною. Фрукти чудово допоможуть зняти навантаження для шлунка і, пити багато води.

Варто зазначити, що солоні страви та алкоголь – затримують воду в організмі і найкраще звільнитися від неї можна споживанням свіжих огірків. 

Худнути після свят найкраще за допомогою зменшення порцій їжі. Їсти треба 5-6 разів у день не велику кількість продуктів. Основні прийоми їжі не мають бути  великими. Жінці вистачить 300-350 г їжі за раз, а чоловікові - 400-450 г.

null
Фото з мережі Інтернет

Катерина Богуславська


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі