Тернопільські обласній дитячі лікарні подарували нове обладнання

Опубліковано:
31 Грудня, 2019

Напередодні Нового року «Всеукраїнський благодійний фонд “Допомагати просто”» подарував Тернопільській обласній дитячої лікарні апарат штучної вентиляції легень. Завдяки отриманій сучасній медтехніці лікарі зможуть надавати реанімаційну медичну допомогу найменшим діткам. Про це повідомляє Тернопільська обласна рада.

У відділенні інтенсивної терапії новонароджених комунального некомерційного підприємства «Тернопільська обласна клінічна лікарня» відчувалася гостра потреба у такому високотехнологічному обладнанні. Адже, впродовж року штучної вентиляції легень потребують 40-50% немовлят, які перебувають на лікуванні у відділенні, а це приблизно 80-90 новонароджених діток.

«Тернопільщина щиро вдячна за такий актуальний подарунок. Адже немає нічого ціннішого ніж життя людини, а надто дитяче життя. Подарована апаратура сприятиме якіснішій та швидшій медичній допомозі маленьким тернополянам», — зазначає Віктор Овчарук.

До слова, «Всеукраїнський благодійний фонд “Допомагати просто”» ПриватБанком уже не вперше закуповує медобладнання для Тернопільської обласної лікарні. Так, протягом 2017-2018 рр. було передано обладнання для клініко-діагностичної лабораторії, а саме гематологічний аналізатор для визначення гематологічних показників крові та центрифуги, пульсоксиметр та шприцевий інфузійний насос.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #«Всеукраїнський благодійний фонд "Допомагати просто"», #апарат для штучної дихання, #діти, #медобладнання, #немовлята, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #приватбанк, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: