Офіційно: 25-річна Катерина стане четвертою дружиною Віктора Павліка

Український співак Віктор Павлік, оголені фото якого показала його ексдружина, вчетверте одружується.

31.12.2019 19:43   Джерело: ternograd.te.ua
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Так, 53-річний виконавець зізнався, що він з Катериною Реп’яховою одружиться 2020 року.

«Ще незрозуміло коли, чи в травні, чи в червні, десь Катя там на зірках ворожить та вираховує. Вона дуже хоче цього весілля», – поділився співак.

Також знаменитість додав, що його та наречену весілля у високосний рік ніяк не бентежить. «Ми в це не віримо, навпаки, 2020 дуже крута цифра», – запевнив Павлік.

Крім того, виконавець хіта «Шикидим» поділився, що вже давно познайомився із майбутньою тещею. Мама Катерини старша від Віктора на чотири роки.

«Мені не дуже і цікаво, як її мама відреагувала на нашу різницю у віці, головне, що ми з Катею кохаємо одне одного», – розповів артист.

Зауважимо, що Віктор Павлік був одружений тричі – першою його дружиною була дівчина на ім’я Ліда, яка народила йому сина. Потім у співака були стосунки зі Світланою з Узбекистану, які тривали вісім років і у яких народилася донька Христина.

Потім Павлік не встояв перед красою танцівниці Лариси, з якою він одружувався двічі. У них народився син Павло. 2016-го року Павлік розлучився з Ларисою та почав зустрічатися з Катериною Реп’яховою. 2020 року концертна директорка стане четвертою дружиною зірки.

«Мені колись наворожили п’ять одружень. Втім, мені дуже хочеться вже зупинитися на четвертому, бо вже 55 років на носі, дорослі діти і троє внуків, ну і ще Катя захоче дітей», – зізнався Павлік.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: ternograd.te.ua  

Коментарі