Казку тернопільських авторів відтворили на сцені Школи мистецтв

Опубліковано:
30 Грудня, 2019

На сцені Тернопільського ліцею №21спеціалізованої школи мистецтв ім. І. Герети відбулася інсценізація казки «Пастка для орла» тернопільських авторів – Богдана Мельничука та Лілії Костишин.

Школярі відтворили окремі мізансцени. А для того, щоб ознайомитися з повноцінним оригіналом тексту, треба прочитати саму казку, адже вона надзвичайно сьогодні актуальна. Книга вийшла друком у Тернопільському видавництві ТОВ «Терно-граф» . Казка, яку пропонують згадані автори, надзвичайно актуальна. Поміж рядками уважний читач (мова про дорослих – батьки, бібліотекарі, педагоги) знайде приховану інформацію про події в сучасній Україні, а саме – про російсько-українську війну. Текст настільки майстерно виписаний, що з цікавістю прочитується будь-якою аудиторією. Але головне навіть не це…

Щоб виховати дитину з патріотичним мисленням, надзвичайно важливо враховувати сучасні реалії. Автори не просто це врахували, вони акцентували  увагу на таких чеснотах головних героїв, як доброта, допомога одне одному в біді, працелюбність, вдячність, дружба, любов до рідного слова, природи і довколишнього світу. Ні для кого вже не секрет, що саме у 7-8 років школярі найбільше сприймають і засвоюють через казку ідеї патріотизму.

null

Фото: Валентина Семеняк

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #мистецтво, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: