Безпека і комфорт руху: у Тернополі з’явиться надземний пішохідний міст

Опубліковано:
29 Грудня, 2019

До кінця 2019 року в Тернополі на вул. 15 Квітня (неподалік продуктового магазину «АТБ-Маркет») розпочнеться будівництво надземного пішохідного мосту, що з’єднає ЖК «Варшавський мікрорайон» і парк Національного відродження.

Роботи з будівництва мосту виконуватимуться без залучення бюджетних коштів — облаштовувати надземний пішохідний перехід буде ПП “КреаторБуд”. Укладання відповідної угоди між управлінням житлово-комунального господарства, благоустрою та екології міської ради і забудовником погодили 11 грудня на засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради.

До речі, раніше на порталі «Єдина система місцевих петицій» була зареєстрована петиція щодо будівництва на вказаній ділянці підземного пішохідного переходу, однак через велику кількість наявних підземних комунікацій і технічні складнощі щодо їх перенесення фахівці визнали спорудження підземного переходу недоцільним.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #будівництво, #міст, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #перехід, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: