У Тернополі 26 грудня на перехресті вулиць Лесі Українки та Протасевича зіткнулися автомобілі Audi Q7 та  Opel Combo. У пасажирки з Opel Combo, жительки Вінницької області – закрита черепно-мозкова травма, забій хребта та правої кисті. На місці аварії медики надали допомогу ще одному пасажиру – львів’янину, який відмовився від госпіталізації.  

А на вулиці Будного того ж дня о 23:45 водій автомобіля Chevrolet Aveo збив пішохода, яка переходила дорогу за межами пішохідного переходу. Потерпіла – жителька села Петриків 1998 року народження. З тілесними ушкодженнями її госпіталізували до лікарні.

Дорожньо-транспортна пригода того ж дня сталась і в Збаражі. Там водій автомобіля ВАЗ-21099 наїхав на чоловіка, який несподівано вийшов на проїзну частину. Це було за межами пішохідного переходу і дорога була погано освітлена, тож кермувальник не встиг вчасно загальмувати. Житель Збаража 1974 року народження отримав травми, несумісні з життям. Він помер у лікарні.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автопригода, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: