Тернопіль: біля пішоходів встановили дорожні вставки

Опубліковано:
28 Грудня, 2019

Поблизу пішохідних переходів на вулиці Лесі Українки та на проспекті Злуки встановили розмічальні дорожні вставки. Такі дії виконали для того щоб зменшити кількість аварій та забезпечити максимальну безпеку для всіх учасників дорожнього руху. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як пояснюють в управлінні житлово-комунального господарства, благоустрою та екології, за допомогою розмічальних дорожніх вставок у водія покращується зорове орієнтування на проїжджій частині та розпізнавання об’єкта у темну пору доби шляхом відбиття світлових променів, що випромінюються зовнішнім джерелом світла. Також, вставки можуть застосовуватися самостійно або в поєднанні з іншими засобами організації дорожнього руху.

До слова, незабаром такі розмічальні дорожні вставки облаштують поблизу ЦУМу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водії, #дорожні вставки, #дорожній рух, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пішоходи, #світлодіодні вставки, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: