Тернопільські рятувальники розповіли про свою роботу дітям з ДЦП

Опубліковано:
28 Грудня, 2019

Працівники служби надзвичайних ситуацій в області завітали до вихованців Тернопільського обласного навчально-реабілітаційного центру, щоб розповісти їм про свою роботу. Зокрема, до дітей прийшли пожежний-рятувальник, водолаз, піротехнік, психолог та кінолог зі службовою собакою. Вони вчили дітей як діяти під час пожежі або іншої надзвичайної ситуації, як знайти аварійний вихід та вибратися із приміщення, як поводитися у натовпі, щоб не травмуватися, як безпечно поводитись на відпочинку біля водойм та ін. 

Також рятувальники показали хлопцям і дівчатам інструменти, якими фахівці пожежно-рятувальних підрозділів гасять пожежі, надають  допомогу після ДТП, використовують під час розбирання завалів та ліквідації наслідків різних надзвичайних подій, де потрібна допомога людям. Діти оглянули зразки боєприпасів, які були виявлені та знешкоджені на території Тернопільщині.

Особливу радість і зацікавленість викликав у дітей собака Жук, який демонстрував свої навички, а також вихованці закладу почули багато цікавого про життя, особливості дресирування та роботу службових собак, яких рятувальники залучають для ліквідації наслідків надзвичайних подій.

Рятувальники також підтримали челендж «Казковий автомобіль», щоб допомогти зібрати кошти на автомобіль для потреб дітей з інвалідністю з Тернопільського обласного навчально-реабілітаційного центру.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #навчання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рятувальник, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: