Тернопільських спортсменів нагородив Президент України

Опубліковано:
27 Грудня, 2019

 Тернопільські спортсмени, які показали високі результати на ХІХ зимових Дефлімпійських іграх 2019 року, отримали почесні нагороди від Президента України Володимира Зеленського.

Почесне звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України» присвоєно Андрію Андріїшину. Так, тернополяни не лише забезпечив високий спортивний результат національною дефлімпійської збірної команди України, а й здобув срібну медаль на ХІХ зимових Дефлімпійських іграх 2019 року в Італії.

Також, медаль «За працю і звитягу» вручили тренеру Андрія Андріїшина Віктору Федорчаку, який здійснив підготовку спортсменів міжнародного класу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #«Заслужений працівник фізичної культури і спорту України», #андрій андріїшин, #Віктору Федорчак, #Володимир Зеленський, #медаль «За працю і звитягу», #наогрода Перзидента, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #спортсмени, #тернопіль, #тернопільські новини, #ХІХ зимові Дефлімпійські ігри 2019 року
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: