Тернополяни просять демонтувати знак «рух заборонено» на вулиці І.Франка

Опубліковано:
27 Грудня, 2019

«Демонтувати дорожній знак 3.1.Рух заборонено, який розташовано біля будинку 25 по вулиці Івана Франка в м.Тернополі (де постійно “чергує” екіпаж патрульної поліції та “клепає” штрафи)», – таку петиції зареєстрував у Тернопільській міській раді 26 грудня Сергій Дмитришин. У тексті петиції, він, зокрема, зазначає:

«Демонтувати дорожній знак 3.1.Рух заборонено, який розташовано біля будинку 25 по вулиці Івана Франка в м.Тернополі, оскільки це ЄДИНИЙ заїзд на такі вулиці: Івана Франка, Коперника та щойно відремонтовану вулицю Чорновола. Вищезгаданий дорожній знак забороняє рух автомобілів з 20-ї години вечора та до самого ранку. Враховуючи, наближення Новорічних Свят, та враховуючи те що багато тернополян захочуть привезти своїх дітей до святкової ялинки, яка розташована на площі (в центрі міста) у вечірній час, а саме після 20-ї години вечора, пропоную демонтувати вищезгаданий знак, оскільки він створяє великі незручності для тернополян у період Новорічних Свят, а також може створити автомобільний колапс, оскільки тернополяни, які привезуть своїх дітей, до новорічної ялинки, автомобілем, змушені будуть шукати місця де запаркувати свій автомобіль, а три вищезгадані вулиці односторонні та дозволяють безпечно запаркувати автомобіль», – пише Сергій Дмитришин.

Нагадаємо, щоб цю петицію розглянули у міській  раді – за 30 днів вона має зібрати 300 підписів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дорога, #знак, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #петиція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: