З наступного року тернополяни більше платитимуть за стаціонарний телефон

Опубліковано:
27 Грудня, 2019

Укртелеком змінює вартість базових тарифів, тому з Нового року тернополянам варто очікувати підвищення щомісячної плати на послуги фіксованої телефонії.

Суми в платіжках зростуть для тернополян на 20-24%, розповів директор з корпоративних комунікацій компанії Михайло Шуранов. Представник компанії-монополіста уточнив, що зміни торкнуться таких тарифів, як “Домашній Безлімітний”, “Домашній Базовий” та “Простий”. Відповідне оголошення опубліковано в газеті “Урядовий кур’єр” 24 грудня.

 

Безлім підвищується до 123 гривень на місяць (було 99), базовий до 117 гривень (було 94), а за простій потрібно буде платити 73,81 грн замість 67,10 грн.

Для абонентів (фізичних осіб), які користуються основним паралельним телефонним апаратом (у різних абонентів) переведення телефонного номеру відбудеться після 1 січня 2020 року без зміни номера телефону.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #телефон, #тернопіль, #тернопільські новини, #укртелеком
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: