Тернополян закликають приєднатись до «Екомарафону»

Опубліковано:
27 Грудня, 2019

Минає 2019 рік, який був проголошений Роком екології. На завершення року тернополян закликають приєднатись до “Екомарафону”.

Заклик розповсюджується у соціальних мережах. Правила екомарафону: “Упродовж семи днів, із 24 по 30 грудня включно, виконуємо сім різних завдань, які спонукатимуть наших друзів, знайомих і незнайомих людей бути екосвідомішими. 

Наша мета – залучення тернoпoлян і гостей міста власним прикладом через сoціальні мережі дo екoлoгічнoгo, раціoнальнoгo життя. Oбoв’язкoва умова для учасників екомарафону – щоденна світлина у соцмережах із хештегами: #Eco_marafon_Ternopil_2.0 #Ternopil_eco_city #Файне_без_пластику.”

У вівторок 24 грудня, учасники марафону годували бездомних собак. У середу, 25 грудня, придбали ялинки в горщиках, щоби після новорічно-різдвяних свят деревце висадити у парку, лісі, біля дому. У четвер,26 грудня, – на ніч вимикають електроприлади з розеток. У п’ятницю,27 грудня, – виготовляють власноруч новорічні іграшки та прикраси із природних, натуральних і підручних матеріалів. У суботу, 28 грудня, романтична вечеря при свічках або дві години без світла. У неділю, 30 грудня, день без Інтернету, телевізора, мобільного телефону. У понеділок,31 грудня,– екоторба замість поліетиленового кульк, а також учасники екомарафону робитимуть ревізію у шафі, сортують одяг, зайвий – пакують в екоторбу й віддають на благодійність. 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #екологыя, #марафон, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: