«Єдина транспортна компанія»: у Тернополі візьмуть позику для закупівлі нових автобусів

24.12.2019 14:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

Під час позачергової 43 сесії Тернопільської міської ради, яка відбулася 23 грудня, депутати надали дозвіл КП «Міськавтотранс» на участь у проєкті «Міський громадський транспорт України». Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Участь в такому проєкті дасть змогу отримати позику, відповідно до Фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком, в обсязі 2,0 млн Євро для реалізації підпроєкту «Оновлення рухомого складу автобусного парку КП «Міськавтотранс» у місті Тернопіль».

«Близько року ми плідно співпрацюємо з Міністерством фінансів України і з Міністерством інфраструктури для того, щоб Тернопіль взяв участь у Всеукраїнському проєкті «Міський громадський транспорт України. І, ось, в суботу ми отримали підтвердження з Міністерства економіки, що беремо участь у проєкті, і маємо можливість ще до кінця цього року підписати попередні договори з банком», — розповідає очільник Тернополя Сергій Надал.

Зазначимо, згідно з проєктом Тернопільській міській раді передадуть 15 нових автобусів за кошти Європейського інвестиційного банку, що надаються у вигляді кредиту на пільгових умовах в обсязі 2 млн євро строком на 13 років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі