На Тернопільщині депутат вночі увірвався в дім екс-дружини і на очах у малих дітей бив її, поки та не знепритомніла

21.12.2019 20:43   Джерело: Тернополяни
Опубліковано : Новини Тернопілля

На Тернопільщині депутат Старопочаївської сільської ради Степан Іващук тероризує колишню дружину з дітьми. Жінка пішла від нього, адже той не лише не дбав про сім’ю, а постійно знущався з неї, неодноразово бив та погрожував вбити.

Зібравши волю в кулак, Оксана Іващук подала на розлучення та забрала трьох малолітніх дітей. Та на цьому жахіття не закінчились — чоловік не дає їй спокою, а захистити багатодітну матір нікому.

Про це в мережі «Фейсбук» пише Ігор Кравчук.

«Шановні жителі такого святого міста Почаїв і міста Кременець! Невже ви не можете захистити бідну жінку і маленьких дітей, від домашнього садиста ІВАЩУКА СТЕПАНА ІВАНОВИЧА, жителя Старого Почаєва. Непрацюючий «батько» чотирьох дітей!!! Трутень! Він навіть є депутатом Старопочаївської сільської ради!!!! Про що ви думали коли його обирали????

Ця жінка, Іващук Оксана, яка втомилася і фізично і морально від цього садиста і нарешті наважилась і розлучилася з ним і пішла з трьома малими дітьми жити окремо . Але цей садюга не залишає їх в спокої і продовжує тероризувати і погрожувати», — йдеться у дописі спільноти «OLD GROUP Типовий Кременець».

Та якось чоловік забрав найменшу дитину зі школи і лише через тиждень хлопчика змогла забрати мама, хоч до цього жінка зверталась у різні інстанції — ніде їй не допомогли.

«Цей «батько», який ніколи не цікавився дітьми, якого жодного разу не бачили в школі, який не знав чи діти їли і чи вони мають що їсти, чи в них є необхідний одяг і чи в мами є гроші щоб купити цей одяг,— раптом вирішив без згоди матері забрати прямо зі школи меншого сина. І хоча мати обірвала всі телефони в поліції, і била у всі дзвони, вона була і в службі у справах дітей Кременецької районної державної адміністрації, і дзвонила на різні гарячі телефонні лінії, вона пояснювала всім, що її колишній чоловік не адекватний і дитина перебуває у небезпеці, але ніхто їй не допоміг. І тільки коли через тиждень дитина в школі сказала вчительці, що хоче до мами, тільки після цього мама його змогла забрати. Добре, що мудра вчителька попалась.

Але цей агресивний д@біл вночі прийшов до будинку, де вони мешкали, гатив в вікна і двері, казав, що виб'є вікна якщо не відкриють двері. Діти його пустили до хати. І він свою колишню дружину, яка спала побив так, що вона втратила свідомість. В неї вибиті зуби, вона була вся побита і в крові, і це все на очах трьох малолітніх дітей!!!!», — пише Ігор Кравчук.

Також відомо, що екс-чоловік потерпілої, яка, до слова, вже звернулась у поліцію, має зареєстровану зброю та погрожував колишній дружині, що вб’є її, якщо та до нього не повернеться. Тож усіх, хто має змогу вплинути на ситуацію закликають згуртуватись та допомогти беззахисній жінці, яка, на відміну від сільського депутата, немає зв’язків, бо єдине чого хоче мати з трьома дітьми — жити спокійно, а не в страху. А поки сім’я перебуває у небезпеці…


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернополяни  

Коментарі